سفارش تبلیغ
صبا ویژن
از همــــــه جــــــــا از همـــــــه رنـــــــگ
بزرگ ترین سایت مطالب ودانلود
به سایت از همــــــه جــــــــا از همـــــــه رنـــــــگ خوش آمدید


		  به جرات می توان گفت اینترنت بدون گوگل معنایی ندارد. 		  به جرات می توان گفت اینترنت بدون گوگل معنایی ندارد.

 

به جرات می توان گفت اینترنت بدون گوگل معنایی ندارد. امروزه بسیاری از مردم برای یافتن جواب هر مساله ای به سراغ موتور جست وجوگر گوگل می روند. این جست وجوگر به سرعت جای خود را در بین کاربران اینترنت باز و طرفداران بی شماری را جذب کرده است.
موتور جست وجوگر هوشمند و سریع گوگل در حال حاضر تمام رقیبان قدر خود را در مدت زمان کوتاهی پشت سر گذاشته و خود را یکه تاز میدان کرده است. چندی پیش نشریه نیویورک تایمز تصویر طنزی را به گوگل اختصاص داده بود که نشان می داد تا چند سال آینده می تواند حتی درون مغز شما را هم برایتان جست وجو کند.
برخلاف تصور بسیاری از افراد گوگل اصلاً شرکت قدیمی و باسابقه ای نیست. همچنان که باسابقه بودن نیز لزوماً به معنی حرفه ای بودن نیست. شاید بتوان گفت آغاز شکل گیری گوگل به سال های 1995 یا 1996 بازمی گردد. بنیانگذاران این شرکت یعنی «لری پیچ» و «سرگئی برین» در آن زمان فقط 24 و 23 سال داشتند و به طور کاملاً تصادفی یکدیگر را در دانشگاه استنفورد کالیفرنیا (چهارمین دانشگاه برتر جهان) ملاقات کرده بودند. لری که فارغ التحصیل دانشگاه میشیگان بود برای بازدید از دانشگاه استنفورد آمده بود و سرگئی که 23 سال بیشتر نداشت، محیط دانشگاه و دانشکده ها را به او نشان می داد و در عین حال با یکدیگر مشغول بحث در مورد مسائل مختلف و اهداف شان بودند.
در همان روز بود که هر دو متوجه شدند یکی از اهداف و موضوع های فکری مشترک شان این است که چگونه می توان اطلاعات مرتبط به هم را از میان انبوهی از اطلاعات موجود در کامپیوتر استخراج کرد؟ و به این ترتیب بود که اساس فکری شرکت گوگل پایه ریزی شد.
اوایل ژانویه 1996 بود که آنها همکاری خود را برای ساختن یک موتور جست وجوگر به نام «Back Rub» شروع کردند. این نام در حقیقت اشاره ای بود به اینکه موتور جست وجوی آنها می توانست لینک هایی را که به یک وب سایت مشخص می رسند، آنالیز و ردیابی کند.
اوایل سال 1998 بود که آنها توانستند یک هارد دیسک با ظرفیت یک ترابایت (یعنی ده به توان دوازده) را به صورت ارزان از یک حراجی در «وست وود» لس آنجلس تهیه کنند و در اتاق لری در خوابگاه دانشگاه استنفورد ساختن کامپیوتر سرور مورد نظرشان را شروع کردند. این اتاق در واقع مرکز جمع آوری اطلاعات برای گوگل محسوب می شد.
آنها پس از گذشت چندین هفته تصمیم گرفتند تا شرکت گوگل را با کمک و سرمایه گذاری دوستان و آشنایان خود ثبت کنند. مبلغ سرمایه گذاری اولیه برای شروع کار گوگل، رقم یک میلیون دلار بود. اولین دفتر کار آنها در حقیقت یک اتاق در کنار پارکینگ خانه یکی از دوستان شان بود و آنها کار خود را به همراه اولین کارمندشان به نام «سیلور اشتین» که در حال حاضر مدیر بخش فناوری شرکت گوگل است، شروع کردند.
گوگل در آن زمان نسخه آزمایشی یا بتای خود را ارائه کرده بودند و در روز به حدود 10 هزار تقاضا برای جست وجو پاسخ می داد و علامت Beta هم به همراه لوگوی گوگل در سایت آن به چشم می خورد. در همان زمان بود که نشریات مختلف و اخبار به پخش خبرهایی راجع به شرکت تازه تاسیس و جادویی آنها یعنی موتور جست وجوگر گوگل پرداختند. نشریه معتبر Pcworld در اواخر سال 1998 نام گوگل را به عنوان یکی از صد سایت برتر سال شناخت و معرفی کرد و به این ترتیب گوگل پله های ترقی را طی می کرد. گوگل بزرگ و بزرگ تر شد و شرکت های معتبر دیگری به آن اضافه و ملحق می شدند.
در اواخر سال 1999 گوگل جزء ده سایت برتر جهان انتخاب شد و به گفته بسیاری از کارشناسان گوگل نه تنها یک موتور جست وجوی منحصر به فرد بود، بلکه محیط اداری و فضای کاری آن هم کاملاً با اداره ها و سازمان های دیگر تفاوت داشت. فضای باز و راحت، امکانات تفریحی و ورزشی و طراحی بسیار مناسب به کارمندان کمک می کرد تا در محیطی کاملاً جذاب کار خود را انجام دهند و بنابراین کارایی بیشتری داشته باشند.
ارائه طرح ها و نوآوری های مختلف از طرف کارمندان به جهانی تر شدن گوگل کمک می کرد که شروع انتشار گوگل به ده زبان مختلف در آن زمان از جمله این نوآوری ها محسوب شود. در سال 2000 گوگل توانست جایزه «Webby» را هم از طرف مردم و هم از طرف خود موسسه Webby از آن خود سازد. در همین سال شرکت گوگل امکاناتی را فراهم کرد تا کسانی که دارای وب سایت بودند، بتوانند از موتور جست وجوی گوگل در سایت خود استفاده کنند.
در اواخر سال 2001 میلادی هم اولین نگارش «Toolbar» معروف گوگل برای کاربران ارائه شد. این برنامه کاری کرد تا کاربران بدون مراجعه به وب سایت گوگل و با نصب آن بر روی کامپیوتر خود به طور مستقیم به گوگل متصل شوند و با انتخاب کردن لغات در یک وب سایت بتوانند از گوگل بخواهند که جست وجو کند و مطالب بیشتری را ارائه دهد.
اواخر سال 2001 میلادی هم قسمت جست وجوی تصایور (Image Search) با توانایی جست وجو بین 250 میلیون تصویر به جست وجوهای گوگل اضافه شد و البته به صورت نسخه آزمایشی بر روی اینترنت رفت. از سال 2002 شرکت گوگل تلاش کرد تا ابداعات خود را به صورت کامل تر و بهتر و در ضمن کاربردی تر ارائه کند.
افزودن قابلیت های مختلف به Toolbar ، ایجاد تغییرات عمده در نحوه ارائه لینک های تبلیغاتی، تبلیغ روبات گوگل برای بهتر و سریع تر شناسایی کردن وب سایت های به روز شده، مطابقت دادن لینک های تبلیغاتی با موضوعی که کاربر در مورد آن جست وجو کرده است، از جمله پیشرفت های مهم گوگل محسوب می شود.
شاید مهم ترین اتفاق در سال 2002 افزودن بخش اخبار به گوگل بود. «Google Newz» در اواسط سال 2002 با قابلیت جست وجو در 4500 منبع اصلی خبر و با سر و صدای زیادی شروع به کار کرد و در اواخر همین سال هم سرویس «Froogle» که برای جست وجو در بین محصولات مختلف در نظر گرفته شده بود، به گوگل اضافه شد.
در اول آوریل 2004 گوگل خبر پروژه تحقیقاتی جدید خود بر روی کره ماه را اعلام کرد. پروژه تحقیقاتی گوگل «کوپر فیکس» نام داشت و با هدف ایجاد یک مرکز تحقیقاتی در سطح کره ماه برای ساماندهی اطلاعات موجود در دیتا و در دسترس همگان قرار دادن این اطلاعات کار خود را آغاز کرد. در حال حاضر نیز هنوز این پروژه ادامه دارد.
14 اکتبر سال 2004 روزی بود که گوگل اولین نسخه جست وجوگر دسک تاپ خود را ارائه کرد. نرم افزاری کوچک با قابلیت های بسیار چشمگیر که می تواند مانند یک موتور جست وجوگر داخل کامپیوتر شما به جست وجوی اطلاعات مورد نظر شما بپردازد.
قابلیت بسیار خوب و قابل توجه دیگری که به سرویس گوگل اضافه شد، قابلیت جست وجوی سه بعدی در نقشه جهان بود. اگر به دنبال آدرسی در گوگل بگردید، گوگل علاوه بر نقشه آن مکان می تواند تصاویر ماهواره ای آن منطقه را با قدرت بزرگنمایی قابل توجهی به شما نشان دهد. این قابلیت به قسمت Loeal Search افزوده شده و با نام گوگل ارث (googleerth) شناخته می شود.
(محصولاتی که در سال 2005 به گوگل اضافه شد، برای کاربران اینترنت در ایران چندان شناخته شده نیست و دلیل عمده آن هم عدم دسترسی به آنها و کاربردی نبودن آنها در ایران است. گوگل ویدئو، گوگل مینی و googlestore از جمله این برنامه های خوب است.)
در سال 2006 میلادی ساختمان مرکزی گوگل معروف به (googlePlex) به محیطی بالغ بر 30 هزار مترمربع واقع در دومین ساختمان بزرگ شهر نیویورک منتقل شد و هم اکنون نزدیک به دوازده هزار نفر کارمند دارد. در حال حاضر گوگل برای انجام جست وجوهای خود روی بیش از هشت میلیون سایت اینترنتی کنترل دارد و هر ماه به طور معمول بیش از 5/3 میلیارد پردازش و جست وجو به وسیله کامپیوترهای سرور گوگل انجام می شود.
جالب است بدانید هر جست وجویی که در گوگل انجام می دهید، بلافاصله در حافظه کامپیوترهای پردازشگر مرکزی این شرکت ثبت و ضبط می شود و مشخصات کامپیوتر شما را به همراه جست وجوهای تان به حافظه می سپارد.درآمد خالص شرکت گوگل در سال گذشته میلادی نزدیک به 1/2 میلیارد دلار بوده است.
آخرین دستاورد گوگل که به تازگی آن را اعلام کرده است، تهیه نرم افزاری است که با استفاده از آن می توان هم به صورت آن لاین و هم به صورت آف لاین (در حالی که اینترنت قطع است) به دنیای وب دسترسی داشت. این برنامه جدید (googleGears) نام دارد و به صورت کاملاً رایگان در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.
از طریق این نرم افزار می توان پس از آنکه ارتباط اینترنتی برقرار و اطلاعات دانلود شد، اقدام به جست وجوی اطلاعات در وب کرد. ریچارد تامپسون که یک تحلیلگر اینترنتی است در این زمینه می گوید؛ «اکنون دنیای وب بسیار پیشرفته تر از قبل شده است و دلایل کمتری وجود دارد که نرم افزارهایی ساخته شود که فقط در دسک تاپ کامپیوترها قابلیت اجرایی پیدا می کنند.»برای گوگل توقف معنایی ندارد، روز به روز محصولات جدید و خلاقیت های منحصر به فرد باعث شده که مدت ها این سرویس معتبر در صدر اخبار IT در جهان قرار گیرد.
مدیران ارشد گوگل از طرح های آینده خود چیزی نمی گویند تا در این بازار پررقابت همیشه یکه تاز باقی بمانند و بدون شک در آینده هم همچون همیشه خبرساز خواهند بود.
 




موضوع مطلب :

پنج شنبه 91 اردیبهشت 7 :: 3:8 عصر

درباره وبلاگ


با سلام خدمت شما بازدیدکننده گرامی ، خوش آمدید به سایت من . این سایت با به روز کردن مطالب خود باعث می شود اطلاعات شما بازدید کننده گرامی ارتقا یابد لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وب سایت ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید یا از طریق فرم تماس سایت یا ازطرق ایمیل Amirmohammad.omumi@yahoo.com ما را در بهتر شدن کیفیت مطالب یاری کنید.
پیوندها
نویسندگان
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 198
  • بازدید دیروز: 237
  • کل بازدیدها: 2331348
فرم تماس
نام و نام خانوادگی
آدرس ایمیل
امکانات دیگر

تاریخچه Google(به جرات می توان گفت اینترنت بدون گوگل معنایی ندار - از همــــــه جــــــــا از همـــــــه رنـــــــگ
پربازدیدترین مطالب

کد پربازدیدترین

کلیه حقوق این وبلاگ برای از همــــــه جــــــــا از همـــــــه رنـــــــگ محفوظ است