از همــــــه جــــــــا از همـــــــه رنـــــــگ بزرگ ترین سایت مطالب ودانلود
هنگامی که ویندوز جدیدی نصب میکنید، همه چیز عالیست و به خوبی کار میکند ولی پس از گذشت زمان و نصب برنامه های مختلف بر ویندوز و یا آلوده شدن ویندوز به ویروس، دیگر سرعت قبلی بارگذاری ویندوز از دست رفته است و ویندوز شما با سرعت بسیار کم بالا خواهد آمد. خوب برای اینکه سرعت بالا آمدن ویندوز را بهینه سازی نموده و افزایش دهیم چه باید بکنیم؟ جواب بسیار ساده است، باید نرم افزارهایی که هنگام بالا آمدن ویندوز اجراء میشود، غیرفعال کنیم و یا حد اقل نرم افزارهای غیر ضروری را غیر فعال کنیم تا هنگام بالا آمدن ویندوز اجراء نشود. برای اینکار میتوانید پوشه Startup در منوی Start را بررسی کرد که خالی باشد و برنامه های غیر ضروری در آن وجود نداشته باشد همچنان در Run عبارت msconfig را تایپ نموده و بعد از داخل شدن به زبانچه Startup تیک برنامه های غیر ضروری را بردارید تا سرعت بالا آمدن ویندوز افزایش پیدا کند. اما ممکن است این امورات کمی وقت گیر و شاید هم مشکل به نظر برسد، بخاطریکه بتوانید این امورات را ساده تر و حرفه ای تر انجام دهید برای تان نرم افزاری را آماده نموده ایم. Startup Faster! نام نرم افزاری است که با بهره گیری از آن قادر به افزایش سرعت بالا آمدن ویندوز (بار گذاری) با حذف برنامه های غیر ضروری خواهید بود. این برنامه حجم کم و نصب ساده داشته، بر علاوه نحوه استفاده از آن بسیار ساده است و از فناوری جدید SmartBoot استفاده میکند؛ فقط کافیست تا به بخش Startup Items مراجعه نموده و برنامه هایی که نیاز ندارید موقع بارگذاری ویندوز اجراء شود را غیره فعال کنید و شاهد افزایش چشمگیر سرعت بالا آمدن ویندوز خود باشید. لازم به ذکر است برخی از ویروس ها در استارت آپ ویندوز جای میگیرند که با غیر فعال سازی آنها میتوانید از اجراء ویروس ها هنگام اجراء ویندوز جلوگیری کنید و ویروس ها را فلج کنید. دانلود : دانلود رایگان با لینک مستقیم موضوع مطلب : آموزش ASP.net عنوان کتابی است که در این نوشته در سایت ازهمه جا از همه رنگ به صورت رایگان منتشر شده است. ای اس پی دات نت توسط شرکت مایکروسافت عرضه گردید تا به این وسیله برنامه نویس ها قادر شوند برای ساخت وب سایت ها، برنامه های پویا، سرویس ها و سرویس های XML تحت وب از آن استفاده کنند. جالب اینجاست که ASP مبتنی بر زبانهای مشترک در حال اجرا است که برنامه نویسان را قادر میسازد تا کدهای ASP را با استفاده از هر زبان Framework.NET بنویسند. کتاب آموزش ASP که هم اکنون در محضرتان قرار دارد، یکی از بهترین کتاب های ترجمه شده به زبان فارسی میباشد. این کتاب در اصل به زبان انگلیسی تحت نام ASP.NET A Developer’s Notebook توسط Wei-Meng Lee نوشته شده و توسط انتشارات O’Reilly بخش گردید. پس از آن این کتاب تحت نام خود آموزش گام به گام ASP.NET توسط محسن قاسپمور ترجمه و توسط انتشارات نص منتشر گردید. که هم اکنون نسخه الکترونیکی این کتاب برای کامپیوتر در پسوند پی دی اف (PDF) قرار گرفته است. این کتاب در قالب 8 فصل تحت نام های زیر، به تدریس تصویری ASP.Net پرداخته است: - قابلیت های جدید ASP.Net 2.0 با توجه به حجم صفحات بالای این کتاب (بیش از 350 صفحه)، حجم زیادی نداشته (کمتر از 8 مگابایت) و به صورت فشرده شده قرار دارد که دانلود آن سریع و مطالعه آن در دستگاه های مختلف دیجیتال میسر است. مدیریت ازهمه جا از همه رنگ آرزومند است که این کتاب به عنوان یک راهنمای خوب در زمینه یاد گیری زبان ای اس پی برای شما عزیزان واقع شود. دانلود : دانلود رایگان با لینک مستقیم موضوع مطلب :
مروری بر قابلیتهای ویندوز 8 / عکساستیون سینوفسکی، رییس بخش ویندوز در مایکروسافت از ویندوز 8 رونمایی کرد و درباره قابلیتهای جدید ویندوز گفت.بر اساس سخنان سینوفسکی، ویندوز بازنگری و قابلیتهای جدیدی به آن افزوده شده است. و اما نکات برجسته در این جلسه:
موضوع مطلب : سیستمعامل یا سامانه? عامل نرمافزاری است که مدیریت منابع رایانه را به عهده گرفته و بستری را فراهم میسازد که نرمافزار کاربردی اجرا شده و از خدمات آن استفاده کنند. سیستمعامل خدماتی به برنامههای کاربردی و کاربر ارائه میدهد. برنامههای کاربردی یا از طریق واسطهای برنامه نویسی کاربردی (Application User Interface-APIs) و یا از طرق فراخوانیهای سیستم (system call) به این خدمات دسترسی دارند. با فراخوانی این واسطها، برنامههای کاربردی میتوانند سرویسی را از سیستمعامل درخواست کنند، پارامترها را انتقال دهند، و پاسخ عملیات را دریافت کنند. ممکن است کاربران با بعضی انواع واسط کاربری نرمافزار مثل واسط خط فرمان (Command Line Interface-CLI) یا یک واسط گرافیکی کاربر (Graphical User Interface-GUI) با سیستمعامل تعامل کنند. برای کامپیوترهای دستی و رومیزی، عموما واسط کاربری به عنوان بخشی از سیستمعامل در نظر گرفته میشود. در سیستمهای بزرگ و چند کاربره مثل یونیکس و سیستمهای شبیه یونیکس، واسط کاربری معمولاً به عنوان یک برنامه کاربردی که خارج از سیستمعامل اجرا میشود پیاده سازی میشود.دلایل ایجاد سیستمعاملیک سیستم کامپیوتری پیشرفته از یک یا چند پردازنده، مقداری حافظه اصلی، دیسکها، چاپگرها، صفحهکلید، صفحهنمایش، واسطهای شبکهای و دیگر دستگاههای ورودی و خروجی تشکیل شدهاست. اگر سیستم یکپارچهای برای مدیریت این منابع وجود نداشته باشد، هر برنامه باید به تنهایی این کار را انجام دهد. سیستمعامل یک لایه نرمافزاری فراهم میکند که وظیفه مدیریت منابع سیستم را از دوش برنامههای کاربردی رهانیده و کار برنامهنویسی را سادهتر مینماید. که با توجه به نسخههای جدید سیستم عاملها که به دلیل بهره مندی از تکنولوژی گرافیک و امکان استفاده از ماوس، امکان استفاده ساده و آسان را برای کاربران مبتدی فراهم نمودهاست. در حقیقت سیستمعامل واسط بین سختافزار رایانه و کاربر میباشد. وظایف سیستمعاملسیستمعامل دو کار عمده انجام میدهد: در نگرش پایین به بالا، منابع منطقی (مانند فایلها) و منابع فیزیکی (مانند دستگاههای سختافزاری) رایانه را مدیریت و کنترل میکند. در نگرش بالا به پایین، وظیفه سیستمعامل این است که یک ماشین توسعه یافته (Extended Machine) یا ماشین مجازی (Virtual Machine) را به کاربران ارائه کند تا آنها بتوانند آسان تر برنامه نویسی نمایند و درگیر پیچیدگیهای سختافزاری رایانه نشوند. به طور کلی، وظایف سیستمعامل شامل موارد زیر است:
سیستمعاملهای فعلیدر سالهای اخیر رقابت بشتر بین سیستمعاملهای مایکروسافت ویندوز، اپل مک اواس و لینوکس جریان دارد که آماری که در ماه ژوییه 2011 توسط وبگاه W3Schools به ثبت رسیده حاکی از آن است که هم اکنون بیش از 80 درصد کاربران اینترنت از سیستمعامل ویندوز استفاده میکنند. آمار موجود که مربوط به اوت 2010 میباشد به شرح زیر است:
از سیستمعاملهای مشهور کامپیوترهای شخصی میتوان به اسامی زیر اشاره کرد:
همچنین از سیستمعاملهای موجود روی گوشیهای تلفن همراه نسل جدید میتوان به اسامی زیر اشاره کرد: تاریخچهدر آغاز:اولین کامپیوترها فاقد سیستمعامل بودند. در اوایل سال 1964 فروشندگان کامپیوترهای تجاری ابزار کاملا گستردهای را برای تسهیل توسعه، زمانبندی، و اجرای کارها روی یک سیستم پردازش دستهای فراهم میکردند. برای مثال کامپیوتر تولید شده توسط UNIVAC. در ابتدا سیستمعامل روی مین فریمها مستقر میشد و کمی بعد سیستمعامل میکروکامپیوترهای ابتدایی که فقط از یک برنامه در هر زمان پشتیبانی میکردند و به یک زمانبند بسیار ابتدایی نیاز داشتند. هر برنامه زمانی که در حال اجرا بود تحت کنترل کامل ماشین قرار داشت. چند وظیفهای (اشتراک زمانی) اولین بار در مین فریمها و در 1960 عرضه شد. ابتدا کامپیوترها به اندازه یک زمین فوتبال بودند اما امروزه در کف یک دست جا میگیرند. مین فریمها:§÷5=== میکرو کامپیوترها === میکروکامپیوترهای اولیه نیاز یا ظرفیت داشتن یک سیستمعامل پیچیده که روی مین فریمها توسعه یافته بود نداشتند. انواع سیستمعاملسیستمعامل تک پردازنده:این نوع سیستمعاملها، سیستمعاملهای نسل چهارم (نسل فعلی) هستند که بر روی یک پردازنده اجرا میشوند.از قبیل XP,Vista,98,Me که بیشتر محصول شرکت مایکرو سافت میباشند. سیستمعامل شبکهای:این نوع سیستمعاملها، از کنترل کنندههای واسط شبکه و نرمافزارهای سطح پایین به عنوان گرداننده استفاده میکنند و برنامههایی برای ورود به سیستمهای راه دور و دسترسی به فایل از راه دور در آنها به کار گرفته میشود. سیستمعامل توزیع شده:این سیستمعاملها خود را مانند سیستمعاملهای تک پردازنده به کاربر معرفی میکنند، اما در عمل از چندین پردازنده استفاده میکنند. این نوع سیستمعامل در یک محیط شبکهای اجرا میشود در این نوع سیستم یک برنامه پس از اجرا در کامپوترهای مختلف جواب نهایی به سیستم اصلی کاربر بر میگردد سرعت پردازش در این نوع سیستم بسیار بالاست. سیستمعامل بیدرنگ:از این نوع سیستمهای عامل برای کنترل ماشین آلات صنعتی، تجهیزات علمی و سیستمهای صنعتی استفاده میگردد. یک سیستمعامل بیدرنگ دارای امکانات محدود در رابطه با بخش رابط کاربر و برنامههای کاربردی مختص کاربران هستند. یکی از بخشهای مهم این نوع سیستمهای عامل، مدیریت منابع موجود کامپیوتری بگونهای است که یک عملیات خاص در زمانی که میبایست، اجراء خواهند شد، مهمتر اینکه مدیریت منابع بگونه ایست که این عمل در هر بار وقوع، مقدار زمان یکسانی بگیرد. موضوع مطلب :
موضوع مطلب : درباره وبلاگ با سلام خدمت شما بازدیدکننده گرامی ، خوش آمدید به سایت من . این سایت با به روز کردن مطالب خود باعث می شود اطلاعات شما بازدید کننده گرامی ارتقا یابد لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وب سایت ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید یا از طریق فرم تماس سایت یا ازطرق ایمیل Amirmohammad.omumi@yahoo.com ما را در بهتر شدن کیفیت مطالب یاری کنید. آخرین مطالب
آرشیو وبلاگ پیوندها
نویسندگان
آمار وبلاگ
فرم تماس امکانات دیگر پربازدیدترین مطالب
کد پربازدیدترین |
کلیه حقوق این وبلاگ برای از همــــــه جــــــــا از همـــــــه رنـــــــگ محفوظ است
|